Over Little Me

Op een prachtige locatie in het hartje van Volendam bevindt zich de stijlvolle baby boutique Little-Me. Bij Little-Me kunt u terecht voor: 

- luxe inrichting en aankleding van uw babykamer;
- stijlvolle baby- en kinderkleding voor de leeftijd 0-4 jaar, met maar liefst 20 topmerken;
- al uw babybenodigdheden, zoals: kinderwagens, maxicosi en nog veel meer.
- de leukste kraam cadeaus.
 
Toen Kelly, eigenaresse van Little-Me, in december 2018 ontdekte dat zij in verwachting was, kon ze het niet afwachten om aan de slag te gaan met alle voorbereidingen voor haar kleine mannetje. Maar al snel ontdekte ze dat datgene wat ze zocht niet om de hoek verkrijgbaar was. Overal in binnen- en buitenland zijn Kelly en haar vriend op zoek gegaan om hun dromen werkelijkheid te laten worden. Telkens weer vroeg ze zich af of dit niet anders kon. En zo is haar tweede kindje “Little-Me” geboren!
 
Little-Me is een prachtige, stijlvolle baby boutique met alles onder één dak, om aanstaande ouders in alle rust en comfort hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Bij Little-Me verzorgen we met veel liefde, geduld en toewijding uw wensen en bestelling.

Vandaag besteld, uiterlijk
volgende werkdag op de post
Niet goed?
Geld terug!
Alleen de beste
kwaliteit kleding
Gratis verzending
vanaf €75,-

Wij gebruiken cookies om je beter en persoonlijker te helpen!